Destination unknown

Informatie over morgen.

Beste mensen,

Hierbij de laatste informatie over onze reis terug naar Nederland. We vliegen om 06:00 uur met El Al, vluchtnummer LY331, naar Brussel, België. Hier zullen we, na een vlucht van 5 uur, om 10:00 uur (plaatselijke tijd) aankomen. Nadat we de koffers gepakt hebben, zullen we met de bus naar Schiphol rijden, waar we om 13:30 uur aan hopen te komen. Vanaf hier zal de groep uiteen gaan. Bertus haalt de (van) Woudenbergers op, en Eddy zal de Smildegers naar huis vervoeren.

Vandaag was weer een luierdag. De zee was ruw, waardoor we er niet in mochten zwemmen (in verband met sterke onderstroom), maar alleen pootjebaden. Het was wel een prachtig gezicht. Na voor de vierde keer in het grill-restaurant gegeten te hebben - waarvan drie keer zonder noemenswaardige problemen - gingen mensen hun koffers inpakken. De wekker gaat om 01:00 uur, dus denk erom dat het het beste zal zijn om de reizigers bij thuiskomst een beetje met rust te laten. Het is goed om ze zo min mogelijk te laten doen. Probeer hierom de was voor ze te doen, het huis schoon te maken, het eten te koken, koffie te serveren, hun voeten te masseren, hun baard te scheren (surprise, surprise!), et cetera, et cetera. Bij voorbaat dank.

De groeten!

Reacties

Reacties

Arie

Schitterend: 't gaat toch door. In Noord Europa is weer geen luchtverkeer omdat de 'wolk' hun kant opging. Finland ligt ook plat. Heeft 'Eddy' enig idee hoe laat de B.Smildegers thuis zijn? Misschien een telefoontje aan Sjoerd/Ria of Henk en Tanny?
Een goede vlucht voor allen, met weinig stress voor Sake.

Arie 2

Compliment aan de verhalenvertellers/informatievoorzieners/etc.
Dankjewel, Diete en Daniël

Esther

Ik ben blij dat jullie morgen weer thuis zijn! Ik zal jullie opwachten met heerlijke AH chocolade taart. Zorg dus dat jullie niet veel vertraging e.d. hebben, anders is de taart namelijk op bij aankomst...

Dat wassen en schoonmaken heb ik vorige week zaterdag al gedaan. Deze week zijn jullie weer aan de beurt. Ten slotte hebben jullie drie dagen aan de Middellandse Zee kunnen luieren, terwijl er hier hard gewerkt werd.

Tot morgen!

Liefs,
Esther

lambertine

morgenavond staan de borgertjes - ( job + lambertine ) op de stoep (:

xx

Brand

Het was leuk om de afgelopen 2 weken elke keer weer te kijken naar jullie belevenissen, ik begrijp dat jullie het allemaal erg leuk hebben gehad
Goede thuisreis en Gera en Jan tot ziens en voor de anderen: het ga u goed
Brand(broertje van Gera)

Marjan Hof

Voor het avondeten thuis zijn hè?
Tot morgen.
Liefs,
Gert, Marjan, Ruben en Tirza

Anja

dan hebben wij dus nog genoeg tijd om het huis op orde te maken... haha!

Fijne reis!!

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!